تلفكس: 4-26151500      آدرس: كامرانيه شمالي، نبش شيباني، شماره 26، ساختمان شوآن، طبقه 2، واحد 202

جوانسازی پوست با میکرونیدلینگ
میکرونیدلینگ روشی است جدید که نتایج درخشانی را در درمان ضایعات پوستی و زیبایی بدست آورده است. این روش بطور حیرتانگیزی باعث بالا رفتن غلظت کلاژن در پوست می گردد و در عین حال باعث منظم شدن رشته های کلاژن و الاستین در پوست آسیب دیده می شود. در حال حاضر میکرونیدلینگ یکی از بهترین روش های کلاژن سازی می باشد که با توجه به هزینه بسیار کم نتایج شگفت انگیزی را در پی داد. در این روش با وسیله ای به نام درمارولر منافذ و کانال های بسیار ریزی در پوست ایجاد می شود و پوست را وادار به ساختن مقادیر بالای کلاژن می کند و البته اگر نقصی مانند اسکار آکنه یا اسکار سوختگی یا ترک پوستی هم وجود داشته باشد این مشکل هم به بهترین نحو ممکن برطرف می گردد. استفاده همزمان از فاکتورهای رشد پلاکتی یا همان PRP بصورت تزریقی یا موضعی می تواند نتایج شگفت انگیز این درمان را بطور فاحشی ارتقاء بدهد.

برخی از موارد استفاده از میکرونیدلینگ

۱-جوانسازی و رفع چین و چروک پوست
یکی از بزرگترین عوامل ایجاد چین و چروک و افتادگی پوست کاهش غلظت کلاژن و الاستین می باشد که در نتیجه آن ماتریکس بافت همبند که سلولهای پوستی را مثل سیمان در بر می گیرد، شل و بی کیفیت خواهد شد. در این روش با ایجاد منافذ بسیار ریز که با چشم به راحتی قابل دیدن نمی باشند، سلولهای بنیادی پوست تحریک شده و وادار به تکثیر و تمایز می شوند. با فعال شدن پروسه ترمیم جهت باز سازی منافذ ایجاد شده در سطح پوست مقدار زیادی کلاژن ساخته می شود که به بازسازی پوست و رفع چین و چروک های سطحی منجر خواهد شد. بین ۳ تا ۵ جلسه درمان برای جوانسازی پوست لازم است. که فاصله بین جلسات حدود ۶ هفته می باشد.

۲- درمان جای جوش و آکنه
در این روش منافذ بسیار ریزی که در پوست ایجاد می شوند عروق جدید و رشته های کلاژن جدید و منظم را که اسکار اکنه را ایجاد می نماید و با تحریک سلول های بنیادی موجود در پوست آثار ترمیمی به بهترین شکل صورت میگیرد.
این روش به همراه استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی یا فیبروبلاست یا سلول های بنیادی گیاهی نتایج شگفت انگیزی را در درمان ناصافی های پوست که ناشی از جوش های آکنه، آبله مرغان و سالک می باشد ایجاد کرده است

۳- استرچ مارک یا ترکهای ناشی از حاملگی، چاقی و بلوغ
پوست دارای فیبرهایی الاستین وکلاژن است. این رشته ها مانند فنر باعث انعطاف، شادابی و جوانی پوست می شوند. وقتی این فیبرها کیفیت خوبی نداشته باشند یا اینکه بیشتر از حد توانشان کشیده شوند خاصیت فنری خود را از دست می دهند و دچار عدم عملکرد می شوند و در نتیجه این نوارهای قرمز رنگ یا استریا ایجاد می شوند .این خطوط ابتدا صورتی تا بنفش رنگ هستند و سپس به تدریج سفیدتر می شوند و از وضوح آنها کاسته می شود.
بهترین روش برای پیشگیری از این موضوع، جلوگیری از چاق و لاغر شدن های سریع و بهتر کردن کیفیت پوست با استفاده از یک رژیم غذائی یا دارویی مناسب و شناخت بیماری های زمینه ای چون مشکلات کم کاری و پرکاری تیروئید یا سایر بیماریهای سیستمیک و درمان به موقع این بیماریها است. در مواقعی مثل حاملگی هم که بصورت طبیعی پوست شروع به کشیده شدن می گیرد استفاده از کرم های مناسب و چرب کردن پوست با روغن های طبیعی و جلوگیری از ایجاد اضافه وزن در حین حاملگی و مشاوره با یک پزشک زیبایی قادر است تا حد زیادی از ایجاد این ترکها جلوگیری کند .سن اولین بارداری در بروز ترک های بارداری نقش به سزایی دارد. صرفا از نظر آماری بین ۸۰% تا ۹۰% بانوانی که در سن بین ۱۶ تا ۲۰ سالگی باردار شده اند دچار ترک های پوستی می شوند، در حالی که احتمال بروز این ترک ها در بانوانی که اولین بارداری آنها پس از ۳۵ سالگی است بسیار کمتر است. نکته مهم این است که اگر ترک های پوستی درمان نشوند، امکان بهبود خود به خود آنها وجود ندارد، یعنی این ترک ها هرگز خود به خود برطرف نمی شوند و تنها رنگ آنها به سمت سفید مرواریدی می رود، ولی طول و پهنای آنها تغییر نمی کند.برای اولین بار در دنیا روشی بنام میکرونیدلینگ امیدهای بسیاری را در درمان این ترکها در مقایسه با سایر روشهای بی تاثیر و پر هزینه ایجاد کرده است. درمان شامل حدود ۷ جلسه با فاصله ۱/۵ ماه است و نتایج درمانی معمولا بعد از جلسه چهارم قابل رویت است.

۴- آثار ناشی از زخمهای شدید و سوختگی
بوسیله میکرونیدلینگ می توان آثار ناشی از بخیه و زخم و جراحی و نیز اسکار باقی مانده سوختگی ها، جای جوش و آکنه را به حداقل رساند.

مکانیسم جوانسازی با میکرونیدلینگ چیست؟
اساس کار جوانسازی با میکرونیدلینگ  به این ترتیب است که ابتدا با دستگاه میکرونیدلینگ  سوراخ های ریزی در لایه سطحی پوست ایجاد می شود. سوزن های بسیار ظریف این دستگاه به لایه عمقی تر پوست یا همان درم نفوذ می کنند و لذا جوانسازی با میکرونیدلینگ  می تواند باعث فعال شدن عمل کلاژن سازی شود.

جوانسازی با میکرونیدلینگ:
جوانسازی با میکرونیدلینگ برای ، برطرف کردن جای زخم، سوختگی های قدیمی و همچنین رفع ترک های پوستی بکار میرود.
پژوهشگران عرصه پوست و مو، به فکر پیدا کردن راههای جدید تر و البته کم هزینه تری  نسبت به لیزر برای درمان جای زخم، خطوط و ترک های پوستی، جوان سازی و سوختگی های قدیمی افتادند و «میکرونیدلینگ » را به عنوان یکی از روش های مناسب و کارآمد در حوزه پوست و زیبایی معرفی کرده اند.

جوانسازی با میکرونیدلینگ چه مزیتی دارد؟
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از جوانسازی با میکرونیدلینگ نسبت به سایر روش های درمانی، این است که برخلاف تکنیک های لیزر، آسیب چندانی به لایه سطحی تر پوست وارد نمی شود و درنتیجه زخم و عوارض پوستی چندانی هم بر جا نمی گذارد.

آیا می توان با این روش، موادی مانند ویتامین ها را هم وارد لایه های پوست کرد؟
بله. کارتریج  دستگاه جوانسازی با میکرونیدلینگ به گونه ای ساخته شده که می توان هنگام انجام عمل، موادی مثل هیالوروئیک اسید، ویتامین C، ترکیب های مس و ویتامین E که نقش مهمی در کلاژن سازی پوست دارند هم وارد لایه درم کرد.

مهم ترین کاربرد جوانسازی با میکرونیدلینگ چیست؟
می توانیم از جوانسازی با میکرونیدلینگ برای جوان سازی پوست، برطرف کردن جای زخم ها، رفع جای سوختگی های قدیمی و همچنین ترک های پوستی ناشی از بارداری یا چاقی و لاغری های سریع استفاده کنیم. به عبارت ساده تر، جوانسازی با میکرونیدلینگ می تواند برای افرادی که به فکر اصلاح مشکلات پوستی خود هستند (البته در حوزه زیبایی و نه در زمینه درمان بیماری های پوستی) بسیار مفید و کارآمد باشد.

جوانسازی با میکرونیدلینگ در یک جلسه؟
نه، معمولا جوانسازی با میکرونیدلینگ، باید حدودا ماهی یکبار و حداقل در ۳ جلسه انجام شود. فاصله زمانی مراجعه برای درمان زخم و جوشگاه های قدیمی هم معمولا هر ۲ ماه یکبار است. ناگفته نماند که تعداد جلسه های درمان زخم و جوشگاه به وسعت محل زخم بستگی دارد و نمی توان برای تمام افراد و با هرنوع جای زخمی، نسخه واحدی پیچید.

جوانسازی با میکرونیدلینگ عارضه ای هم دارد؟
معمولا جوانسازی با میکرونیدلینگ، عارضه چندانی ندارد.عارضه های قرمزی وحشکی پوست موقت وگذرا است. متخصصان با توجه به شرایط و وضعیتی که پوست دارد، تشخیص می دهند میکرونیدلینگ برای رفع مشکل موثر خواهد بود یا نه. مشاوره پیش از عمل، این امکان را به پزشک می دهد که در صورت لزوم، فرد را از انجام میکرونیدلینگ منع کند.

کدام گروه از بیماران نباید سراغ میکرونیدلینگ بروند؟
برای تمام افرادی که سابقه حساسیت به موادی که در این روش استفاده می شود یا سابقه جوشگاه های گوشتی (کلویید و جوشگاه هیپرتروفیک) دارند و کسانی که به سرطان پوست، اختلال های خونی و انعقادی، دیابت، بیماری صرع و تشنج، اختلال سیستم ایمنی، عفونت حاد یا تبخال فعال مبتلا هستند، نباید از روش میکرونیدلینگ استفاده شود. ضمن اینکه اگر بیمار، سابقه انجام رادیوتراپی در محل انجام میکرونیدلینگ یا خال های بزرگ و زگیل در محل داشته باشد، بازهم کاندید مناسبی برای به کار بردن این روش محسوب نمی شود. برای افرادی که به تازگی لیزر یا لایه برداری پوست در همان محل میکرونیدلینگ داشته اند هم این روش درمانی مناسب نیست

آیا امکان قرمز شدن پوست که معمولا در تمام روش های زیباسازی پوست اتفاق می افتد، با استفاده از روش جوانسازی با میکرونیدلینگ هم وجود دارد؟
تاحدی بله؛ اما یکی از مزایای میکرونیدلینگ، این است که بعد از انجام آن قرمزی برجای مانده، بسیار گذرا خواهد بود. ضمن اینکه خطر ایجاد عفونت بعد از انجام این عمل بسیار کم است و پوست بیمار هم خیلی زودتر ترمیم می شود.